Soundbloc

Of het nu gaat om drukke kantoorruimtes, rustige hotellobby’s of residentiële ruimtes, geluidsreductie is essentieel om een rustige en productieve omgeving te creëren. Hier komt Soundbloc goed van pas. De technologie is ideaal voor het verminderen van geluid, zonder in te boeten op de stijl van je tapijt.

Wat is Soundbloc?

Soundbloc is een geavanceerde akoestische technologie die je kan integreren in onze tapijten. Het minimaliseert geluidsoverdracht tussen verdiepingen en kamers, en absorbeert en dempt ongewenst geluid. Ideaal voor ruimtes met veel verkeer of plekken waar stilte essentieel is, Soundbloc tapijten zijn ontworpen om geluid buiten te houden en comfort te bieden.

Hoe werkt het?

De technologie maakt gebruik van een meerlagige structuur, waarbij gespecialiseerde backing en vezels samenwerken om geluid te absorberen. De structuur richt zich op zowel luchtgeluid (zoals stemmen) als contactgeluid (zoals voetstappen of vallende objecten). Zo creëert het een akoestische barrière die de privacy boost en geluidshinder vermindert.

Waarom kiezen voor Soundbloc-technologie?

  1. Hoge geluidsreductie
    Tapijten met Soundbloc absorberen geluid en verminderen echo’s en het algehele geluidsniveau. Het is ideaal voor drukbezochte ruimtes als hotels en horecazaken, maar evenzeer voor ruimtes waar rust centraal staat. Denk maar aan kantoren of bibliotheken.
  2. Stijlvol en functioneel
    Je hoeft niet in te boeten op stijl. Soundbloc wordt als extra laag in de backing verwerkt en is zo onzichtbaar. Je kan dus kiezen uit ons uitgebreide gamma aan collecties, kleuren, texturen en patronen. De tapijten passen bij elk interieur en bieden tegelijkertijd een functionele oplossing voor geluidsproblemen.
  3. Duurzaam
    Al onze tapijten zijn ontworpen om intensief gebruik te doorstaan. Of het nu gaat om een kantoor of hotel, onze tapijten behouden hun uitstraling en prestaties door de jaren heen.
  4. Comfortabel onder de voeten
    Naast geluidsreductie bieden tapijten met Soundbloc een zacht, comfortabel gevoel onder de voeten, wat extra warmte en comfort toevoegt aan elke ruimte. Dat komt doordat Soundbloc enkel aan de onderkant van het tapijt wordt toegevoegd. De bovenkant blijft de vertrouwde comfortabele eigenschappen behouden.

Neem contact op!

Wil je Soundbloc toevoegen aan je tapijt? Bij Tapibel bieden we deze extra optie aan voor al onze getufte tapijten.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?